weightwatchersRecepten snel klaarmaken

Lekkere snelle recepten met pasta


Lekkere recepten

Ben je op zoek naar lekkere snelle recepten met pasta? Dan ben je hier aan het juiste adres! Soms heb je even geen tijd om lang met een recept bezig te zijn, maar wil je wel iets lekkers koken. Maak dan eens één van deze snelle recepten met pasta.

Klik hier voor meer gezonde & snelle recepten!

Snel en lekker: pestopasta

Een gemakkelijk gerecht om te maken is de pestopasta. Maak dit lekkere gerecht voor twee personen door de volgende ingrediënten te gebruiken: een bakje met spekjes, acht champignons (in plakjes), een ui, een eetlepel pesto, 125 milliliter crème fraîche, blik gepelde tomaten en een pasta naar keuze.

Werkwijze

Begin met het koken van de pasta. Bak vervolgens eerst de spekjes totdat ze een beetje bruin zijn. Voeg hierna de uit toe en bak deze glazig. Nu kun je de champignons in plakjes toevoegen. Bak deze even mee en voeg dan de pesto toe en de gepelde tomaten. Roer dit door en laat het even doorkoken tot de tomaat uit elkaar valt. Voeg tenslotte de crème fraîche toe, terwijl je blijft doorroeren.  Voeg de pasta toe en je pestopasta is gemaakt!

Snel en lekker: spinaziepasta

Ook een leuk idee is de spinaziepasta voor twee personen. Hiervoor heb je nodig: een half pak diepvriesspinazie, pijnboompitten, 125 milliliter crème fraîche, cherrytomaatjes, ui, spekjes en een pasta naar keuze.

Werkwijze

Begin ook hier met het koken van de pasta. Bak vervolgens de spekjes gaar. Voeg daarna de ui toe en de tomaatjes. Bak de diepvriesspinazie mee tot deze niet meer bevroren is. Doe nu de crème fraîche erbij en vervolgens de pijnboompitten (optioneel eerst geroosterd in een aparte pan). Voeg tot slot de pasta toe en je hebt een lekkere spinaziepasta!

Dit waren twee snelle recepten die je kunt maken. Je hebt gezien dat het helemaal niet lang duurt om lekkere recepten met pasta te maken. Iedereen kan het, dus jij ook! Maak daarom snelle lekkere recepten met pasta.